Promocje
GARDENA sekator teleskopowy do gałęzi TeleCut 520-670B
GARDENA sekator teleskopowy do gałęzi TeleCut 520-670B
192,00 zł 169,00 zł
szt.
GARDENA sterownik nawadniania SelectControl
GARDENA sterownik nawadniania SelectControl
257,00 zł 239,00 zł
szt.
GARDENA sterownik nawadniania C 1030 plus/Multi Control
GARDENA sterownik nawadniania C 1030 plus/Multi Control
423,00 zł 389,00 zł
szt.
GARDENA sterownik nawadniania MasterControl
GARDENA sterownik nawadniania MasterControl
579,00 zł 499,00 zł
szt.
GARDENA łopata do śniegu combisystem  KST 40
GARDENA łopata do śniegu combisystem KST 40
80,10 zł 72,00 zł
szt.
GARDENA sterownik nawadniania FlexControl
GARDENA sterownik nawadniania FlexControl
210,00 zł 189,00 zł
szt.
Weber wędzarka Smokey Mountain Cooker 47 cm
Weber wędzarka Smokey Mountain Cooker 47 cm
2 199,00 zł 1 799,00 zł
szt.
Weber płyta do smażenia ( plancha )
Weber płyta do smażenia ( plancha )
539,00 zł 479,00 zł
szt.
GARDENA łopata do śniegu combisystem ES 50
GARDENA łopata do śniegu combisystem ES 50
96,80 zł 89,00 zł
szt.
Makita kosa spalinowa EM3400U
Makita kosa spalinowa EM3400U
1 290,00 zł 999,00 zł
szt.
Makita Kosiarka elektryczna ELM4110 do 600 m2
Makita Kosiarka elektryczna ELM4110 do 600 m2
1 037,00 zł 899,00 zł
szt.

Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Nawadnianie ogrodu

Coca Cola

Autoryzacje

Weber grill - Partner Premium Plus Makita - Autoryzowany Dealer i Serwis Stihl Autoryzowany Dealer i Serwis Gardena - Autoryzowany Partner

Autoryzacje

FB treść

Weber Grill Summit® Charcoal Grilling Center ø61 cm

Wysyłka w: 7 dni
Cena: 10 999,00 zł 10999.00
Ilość szt.
Producent: WEBER
Kod produktu: 18501004

Opis

 Weber Grill Summit Choacal Grilling Center Średnica 61 cm.

 

Smażenie, wędzenie, pieczenie - to wszystko można robić na unowocześnionym centrum grillowym ze stylowym stolikiem bocznym ,

dodatkowym miejscem na przechowywanie, a nawet schowkiem na brykiet.

 

                                

 

  • Pokrywa i kocioł z podwójnymi ściankami i warstwą powietrzną zapewniają optymalną izolację
  • Wywietrznik pokrywy Rapidfire zapewnia pełną kontrolę temperatury
  • Uchylny ruszt dyfuzyjny: utrzymuje niską temperaturę w grillu i odbija ciepło od jedzenia, co idealnie sprawdza się podczas wędzenia i pieczenia
  • Pokrywa na zawiasach, które ułatwiają otwieranie i zamykanie
  • Pokrywa z aluminiową powłoką wewnętrzną, która optymalizuje izolację i odbijanie ciepła wewnątrz grilla
  • Zapłon Snap-Jet, który pozwala na szybkie i łatwe zapalanie
  • Ruszt Gourmet BBG System: 61 cm, uchylny
  • System czyszczenia One-Touch, który zapewnia sprawne usuwanie popiołu
  • Funkcja pieczenia/wędzenia na wolnym ogniu - ułatwia uzyskanie odpowiedniego przepływu powietrza przy wędzeniu
  • Zintegrowany termometr w pokrywie
  • Uchwyt rusztu dyfuzyjnego
  • Wbudowany stolik boczny ze stali nierdzewnej
  • Pojemnik do przechowywania brykietu CharBin, będący w stanie pomieścić 10 kg brykietu
  • Gwarancja do 10 lat

 

Wyposażenie 
Ruszt do grillowania ø 61 cm
Ruszt do grillowania, uchylny GBS
Wymiary i kolory 
Wysokość przy otwartej pokrywie 121 cm
Szerokość 144 cm
Głębokość 89 cm
Waga 82 kg
Kolory Czarny

 

 

Dodatkowe informacje:

 

Wszystkie grille Webera są wyposażone w pokrywę.

Grillowanie z pokrywą chroni przed deszczem i wiatrem, a także umożliwia wykorzystanie nowych metod opracowanych przez Webera.

Poprzez pokrywę gorące powietrze krąży równomiernie na grillu, co stwarza warunki podobne do tych

jakie zapewnia piec z termoobiegiem.

 

 

Weber metoda bezpośrednia

Metoda bezpośrednia

 

Metoda bezpośrednia przypomina pieczenie, gdyż przygotowywane potrawy

znajdują się bezpośrednio nad źródłem ciepła.

Grillowane produkty trzeba obrócić tylko jeden raz, mniej więcej w połowie

czasu pieczenia. Metodę bezpośrednią należy stosować dla potraw, których czas grillowania wynosi max. 25 min

np. steki, hamburgery, udka z kurczaka, kiełbaski czy warzywa.

 

 

Weber metoda pośredniaMetoda pośrednia

 

Metoda pośrednia jest podobna do gotowania a produkty mają lepszy aromat i

wygląd taki, jakby piekły się w piekarniku. Poprzez pokrywę ciepło odbija się i

grilluje potrawę ze wszystkich stron.

Gorące powietrze krąży jak w kuchence z termo obiegiem a potrawy nie muszą

być obracane. Metodę tę stosuje się dla produktów, których czas grillowania jest dłuższy niż 25 minut,

bądź są zbyt wrażliwe aby stosować dla nich metodę bezpośrednią, gdyż zbyt wysychają lub mogą się zapalić.

Metoda pośrednia jest dobra dla: pieczeni, żeberek, całych kurczaków, indyków, bądź innych dużych kawałków

mięsa lub ryb.

 

                

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
CA Raty
Sklep internetowy Shoper.pl