

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Weber grill - Partner Premium Plus Makita - Autoryzowany Dealer i Serwis Stihl Autoryzowany Dealer i Serwis Gardena - Autoryzowany Partner

Weber Grill Genesis® II E-310 GBS plus rożen gratis
Opis
Weber Grill Genesis® II E-310 GBS
Kup grill Genesis II do 09.05.2021 i otrzymaj rożen za darmo. Tylko do wyczerpania zapasów.
Warunki uczestnictwa znajdziesz tutaj.
To Twoja codzienna odpowiedź na "Co na obiad?". Zgromadź rodzinę wokół grilla i rozpal ogień.
Niech system grillowania GS4 zajmie się posiłkiem, a Ty skup się na tym, co naprawdę ważne - na wspólnych
chwilach spędzanych na podwórku, z osobami, które kochasz.
- System grillowania o dużej mocy GS4
- System elektronicznego zapłonu - gwarancja zapalania za każdym razem
- Palniki o dużej mocy - wyjątkowy, stożkowy kształt, który zapewnia stały przepływ gazu od przodu do tyłu, doskonale rozprowadzając ciepło na ruszcie
- Szyny aromatyzujące Flavorizer Bars - zatrzymują skapujący tłuszcz, który dymi i skwierczy, nadając potrawom wędzony smak, któremu nie sposób się oprzeć
- System odprowadzania tłuszczu - pomaga zapobiegać przepaleniu i ułatwia czyszczenie
- Kompatybilny z termometrem łączącym się z Twoim smartfonem iGrill3 ( na prawej półce znajduje się zaślepka w miejsce której montuje się termometr iGrill3 - termometr należy kupić oddzielnie )
- Ruszt Gourmet BBQ System
- Smukła, otwarta konstrukcja wózka
- Ruszt do podgrzewania Tuck-Away
- Łatwy dostęp do zbiornika gazu
- Zintegrowane haczyki na narzędzia
- przewód do gazu z reduktorem przystosowanym do butli 11kg
- Gwarancja do 10 lat
Wyposażenie | |
---|---|
Ruszt do grillowania | 68 x 48 cm |
Ruszt do grillowania | GBS |
Wymiary i kolory | |
---|---|
Wysokość przy otwartej pokrywie | 155 cm |
Szerokość | 137 cm |
Głębokość | 74 cm |
Waga | 63 kg |
Kolory | Czarny |
Dodatkowe informacje:
Wszystkie grille Webera są wyposażone w pokrywę.
Grillowanie z pokrywą chroni przed deszczem i wiatrem, a także umożliwia wykorzystanie nowych metod opracowanych przez Webera.
Poprzez pokrywę gorące powietrze krąży równomiernie na grillu, co stwarza warunki podobne do tych jakie zapewnia piec z termoobiegiem.
Metoda bezpośrednia
Metoda bezpośrednia przypomina pieczenie, gdyż jedzenie
znajduje się bezpośrednio nad źródłem ciepła.
Grillowane produkty trzeba obrócić tylko jeden raz, mniej więcej w połowie czasu pieczenia.
Metodę bezpośrednią należy stosować dla potraw, których czas grillowania wynosi max 25 min
np. steki, hamburgery, udka z kurczaka, kiełbaski czy warzywa.
Metoda pośrednia
Metoda pośrednia jest podobna do gotowania a produkty mają lepszy aromat
i wygląd taki, jakby piekły się w piekarniku. Poprzez pokrywę ciepło odbija się i
grilluje potrawę ze wszystkich stron.
Gorące powietrze krąży jak w kuchence z termo obiegiem a potrawy nie muszą być obracane.
Metodę tę stosuje się dla produktów, których czas grillowania jest dłuższy niż 25 minut,
bądź są zbyt wrażliwe aby stosować dla nich metodę bezpośrednią, gdyż zbyt wysychają lub mogą się zapalić.
Metoda pośrednia jest dobra dla: pieczeni, żeberek, całych kurczaków, indyków, bądź innych dużych kawałków mięsa lub ryb.